Pokrywka do lodów przeznaczona jest do bezpośredniego przykrywania rożków lodowych. Wykonujemy ją metodą termoformowania, która gwarantuje optymalne parametry jakościowe i estetyczne opakowań. Pokrywka do lodów dostępna jest w opcji z grawerowaniem lub bez.
Nasza pokrywka do lodów dostępna jest w dwóch rodzajach. Pierwszy z nich to zwyczajne wieczko do lodów w okrągłym kształcie, pozbawione otworów i wykonane z bezbarwnej folii PET. Naszym klientom zapewniamy możliwość wygrawerowania zdobienia na wieczku, dzięki czemu stanie się ono bardziej dostosowane do twojego lokalu gastronomicznego. Drugi rodzaj oferowanych przez nas produktów to okrągła pokrywka z łyżeczką do lodów. Jest ona w kształcie łopatki, wykonanej z drewna brzozowego. Również w tym przypadku istnieje możliwość dodania zindywidualizowanych ozdobników. Te dwa rodzaje są w pełni wystarczające w przypadku opakowań do lodów.
Każda pokrywka do lodów wykonana przez nas jest produktem wysokiej jakości, które ma za zadania przede wszystkim być praktycznym elementem w twoim lokalu gastronomicznym. Nie zapominamy jednak także o estetyce. Nasze wieczka do lodów są starannie wykończone, mogą być również dostosowywane do indywidualnych potrzeb firmy. Zapewniamy możliwość indywidualizacji produktów – można wybrać grawer, kolor czy nadruk. Dzięki temu bardzo praktyczny element, jakim jest wieczko do lodów, staje się jednocześnie reklamą.
Dbałość o ekologię jest dla nas priorytetem, dlatego staramy się oferować naszym klientom opakowania, które są zarówno funkcjonalne, estetyczne, jak i przyjazne dla środowiska. Pokrywki z łyżeczką z drewna brzozowego produkowane metodą wtrysku, są doskonałym przykładem naszego zaangażowania w zrównoważony rozwój i ochronę planety.
Zachęcamy do skorzystania z naszej oferty. Jeżeli pojawią się pytania czy wątpliwości, warto się z nami skontaktować telefonicznie bądź poprzez pocztę elektroniczną. Poza pokrywkami do lodów zapewniamy także wybór opakowań do lodów. Można zatem zaopatrzyć się we wszystko, co potrzebne do sprawnego funkcjonowania lokalu gastronomicznego.